About Us

Our work strives to enhance our sense of surroundings, identity and relationship to others and the physical spaces we inhabit, whether feral or human-made.

Selected Awards
  • 2004 — Aga Khan Award for Architecture
  • 2009 — Mies van der Rohe Award
  • 2013 — AIA/ALA Library Building Award
  • 2015 — Best Interior, Designers Saturday
  • 2016 — AIA New York Honor Award

Wie zijn wij?

QA Houses is als vastgoedbelegger en projectontwikkelaar al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedmarkt. QA Houses is voornamelijk actief in de regio Den Haag en omstreken. Zoals de naam het al zegt, transformeren wij oude woningen en bedrijfspanden naar turn-key woningen die voldoen aan de huidige eisen en maatstaven.

Voor de woningen die wij renoveren gebruiken wij alleen hoogwaardige duurzame materialen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de woningen voldoen aan de huidige milieu- en energie eisen. Wij streven ernaar om, afhankelijk van de situatie, altijd een significante verbetering van het energielabel te realiseren. QA Houses is een organisatie die mee ontwikkelt met de wensen en trends van vandaag de dag, dit is terug te zien in het hoge standaardniveau van onze turn-key woningen.

Het doel van QA Houses is om de zorgen van de klant te ontnemen door middel van een turn-key woning. De woning is klaar om in te wonen en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Ben je geïnteresseerd in één van onze woningen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Language